0
(0)

A Doktor Hekimoglu 135. részében Atés, a kórház infektológusa továbbra is aggodalmaskodott a járványügyi helyzet miatt. Az utóbbi időben egyre több gép utasa fertőződött meg a kórházban, és Atésnek az volt a feladata, hogy kiderítse, mi okozza ezt a problémát.

Az elmúlt hetekben Atés szinte folyamatosan a laborban dolgozott, vizsgálva a fertőzött utasok szervezeteit, hogy megtalálja a megoldást. Azonban az eredmények nem voltak túl biztatóak, és Atés már kezdte elveszíteni a reményt.

Egy nap, amikor éppen az egyik vizsgálat eredményét elemezte, Ipek, a kórház ápolónője megjelent az ajtóban. Az arca izzadt volt, és reszketett, amikor beszélt.

„Atés, rosszul vagyok. Nem érzem jól magam.” – mondta Ipek, ahogy Atés felé közeledett.

Az infektológus azonnal reagált és kísérte Ipeket azonnal az osztályra, hogy megvizsgálja az állapotát. Aztán megállapította, hogy Ipeknek is ugyanaz a betegsége van, mint a gép utasainak.

Atés tudta, hogy Ipek állapota egyre csak romlani fog, és nagyon aggódott érte. Azonnal elrendelte, hogy Ipek számára a legjobb kezelést kapja, és kísérte őt egész éjjel az osztályon.

Az éjszaka folyamán Atés azon gondolkodott, hogy mi okozhatja a járványt, és hogyan lehetne megállítani a terjedését. Az egyik hipotézise az volt, hogy a fertőzés forrása valószínűleg a légtérben található.

Egy újabb vizsgálatot rendelt el, amelyben a kórház légkondicionáló rendszerét vizsgálták meg alaposan. Az eredmények azonnal megérkeztek, és Atésnek igaza volt: a fertőzés forrása a kórház légkondicionáló rendszere volt.

Atés és a kórház vezetősége azonnal intézkedéseket tett, hogy megakadályozzák a fertőzés terjedését. Az összes légtisztító berendezést azonnal cserélték, és minden betegszobában speciális szűrőket helyeztek el.

Az intézkedéseknek köszönhetően a járvány végül sikerült megállítani, és Ipek is teljesen felépült. Atés pedig büszke volt arra, hogy sikerült megoldást

Hogy tetszett?

Kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen az első, aki értékeli ezt a bejegyzést/részt.

Köszönjük értékelését!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy ez a rész/bejegyzés nem tetszett az Ön számára!

Javítsuk ezt a hozzászólást!

Mondja el nekünk, hogy mi nem tetszett ebben a bejegyzésben/részben?