Megosztanád?
0
(0)

Mia úgy dönt, hogy felhagy ígéretes ügyvédi karrierjével Lisszabonban, és egy időre vidékre költözik a szüleihez. Nem sejti, hogy folyton háborúban álló ketté osztott falut talál majd, amelyet most felerősít egy gát építésének a terve, ami miatt az egyik falurészt el kell árasztani. A projekt mögött Renata Jones áll, aki azzal a titkos szándékkal érkezett ide, hogy múltbéli sérelme miatt bosszút álljon a település lakóin. Velük egyidőben érkezik szülőfalujába a polgármester fia, Afonso is, aki szenvedélyes mérnök és hisz a duzzasztógát előnyeiben. Mia és Afonso még a barikád különböző oldalán se kerülhetik el végzetüket, egymásba szeretnek. Szüleik ki nem állhatják egymást, Mia volt barátja pedig hajlandó a végsőkig küzdeni a lányért. Vajon Afonso és Mia képesek lesznek új hidakat építeni és régieket felégetni a szerelem nevében?

Az Érted mindent 1. részében:

 • A történet főszereplője, Deniz, egy autista lány, aki új iskolába kerül. Deniz nagyon fél az új környezettől, és nem tudja, hogyan fogja megtalálni a helyét.
 • Deniz új osztálytársa, Mert, nagyon kedves és segítőkész. Mert megpróbálja megismertetni Denizt az iskolával, és segít neki beilleszkedni.
 • Deniz szülei nagyon aggódnak érte. Deniz szülei szeretnék, ha Deniz jól érezné magát az új iskolában, és támogatják őt mindenben.

Rövid tartalom:

 • Deniz új iskolába kerül. Deniz nagyon fél az új környezettől, és nem tudja, hogyan fogja megtalálni a helyét.
 • Deniz új osztálytársa, Mert, nagyon kedves és segítőkész. Mert megpróbálja megismertetni Denizt az iskolával, és segít neki beilleszkedni.
 • Deniz szülei nagyon aggódnak érte. Deniz szülei szeretnék, ha Deniz jól érezné magát az új iskolában, és támogatják őt mindenben.

Részletes tartalom:

 • Deniz új iskolába kerül. Deniz egy autista lány, aki új iskolába kerül. Deniz nagyon fél az új környezettől, és nem tudja, hogyan fogja megtalálni a helyét. Deniz szülei nagyon aggódnak érte, és támogatják őt mindenben.
 • Deniz új osztálytársa, Mert, nagyon kedves és segítőkész. Deniz új osztálytársa, Mert, nagyon kedves és segítőkész. Mert megpróbálja megismertetni Denizt az iskolával, és segít neki beilleszkedni. Mert Deniz első barátja lesz.
 • Deniz szülei nagyon aggódnak érte. Deniz szülei nagyon aggódnak érte. Deniz szülei szeretnék, ha Deniz jól érezné magát az új iskolában, és támogatják őt mindenben. Deniz szülei beszélnek Mert szüleivel, és megegyeznek abban, hogy segítenek a két gyereknek megismerni egymást.

Összefoglaló:

Az Érted mindent 1. részében Deniz új iskolába kerül, ahol Merttel, egy kedves és segítőkész fiúval ismerkedik meg. Deniz szülei nagyon aggódnak érte, de támogatják őt mindenben.

Különleges részletek:

 • Deniz autista. Deniz autista, és ez befolyásolja a viselkedését. Deniz néha nehezen tudja megérteni a mások által mondottakat, és néha nehezen tud reagálni a helyzetekre.
 • Mert nagyon kedves és segítőkész. Mert nagyon kedves és segítőkész. Mert megpróbálja megismertetni Denizt az iskolával, és segít neki beilleszkedni. Mert Deniz első barátja lesz.
 • Deniz szülei nagyon aggódnak érte. Deniz szülei nagyon aggódnak érte. Deniz szülei szeretnék, ha Deniz jól érezné magát az új iskolában, és támogatják őt mindenben.

Kíváncsi vagyok, mi fog történni a következő részben!

Lehetséges forgatókönyvek:

 • Deniz és Mert barátsága mélyül.
 • Deniz szülei megpróbálnak segíteni Deniznek az autiszmájában.
 • Deniz új barátokat szerez az iskolában.

Hogy tetszett?

Kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen az első, aki értékeli ezt a bejegyzést/részt.

Köszönjük értékelését!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy ez a rész/bejegyzés nem tetszett az Ön számára!

Javítsuk ezt a hozzászólást!

Mondja el nekünk, hogy mi nem tetszett ebben a bejegyzésben/részben?

Megosztanád?