Megosztanád?
3
(1)

A méhek hemzsegnek a panzióba és Paulot megcsípik, aki allergiás a csípésre, így Helena siet a segítségére. Renata felidézi volt férjével való kapcsolatát. Amélia bezárja Afonsot és Miát a fodrászatba és még a telefonjukat is elveszi, abban bízva, hogy a két fiatal megbeszéli a problémáját és kibékülnek. Helena és Paulo a panzió szobájába mennek beszélni a múltjőkról, de egyre kevésbé tudják leplezni egymás iránti vágyukat. Eugénio felhívja Renatat, hogy megbizonyosodjon arról, a nő feladta e a bosszúját.

2023. december 1., péntek

Rui és Mia

Mia csalódottan távozik a vitája után Ruival. Úgy érzi, hogy Rui nem érti meg a hivatását, és nem támogatja a munkáját. Rui is csalódott, de nem hajlandó bocsánatot kérni.

Miguel és Isabel

Isabel megtudja, hogy Miguelt Renata csapdába csalta. Dühösen elzavarja otthonról a férfit. Miguel Eugéniót hibáztatja, de Eugénio azt mondja neki, hogy Renata áll a háttérben.

Mónica és Constança

Mónica váratlan hívást kap Constancától, aki azt mondja neki, hogy visszatér Portugáliába. Mónica boldog a hír hallatán.

Afonso

Afonso hősnek érzi magát, amiért megmentette a bankot a kirablóktól. Bernardo is büszke rá, és elhatározza, hogy segít neki megvalósítani az álmait.

Renata

Renata elégedett a tettével, és úgy érzi, hogy végre bosszút állt Mián és Isabelen.

Következtetés

A 29. részben a feszültség tovább fokozódik a főszereplők között. Rui és Mia kapcsolata válságba kerül, Miguel és Isabel házassága pedig veszélybe kerül. Renata pedig tovább folytatja a bosszúhadjáratát.

Lehetséges folytatások

A 30. részben várhatóan tovább fokozódik a feszültség a főszereplők között. Rui és Mia kapcsolata végleg véget érhet, Miguel és Isabel házassága pedig válással végződhet. Renata pedig tovább folytathatja a bosszúhadjáratát, és újabb veszélyeket okozhat Miának és Isabelnek.

Hogy tetszett?

Kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt!

Átlagos értékelés 3 / 5. Szavazatok száma: 1

Eddig nincs szavazat! Legyen az első, aki értékeli ezt a bejegyzést/részt.

Köszönjük értékelését!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy ez a rész/bejegyzés nem tetszett az Ön számára!

Javítsuk ezt a hozzászólást!

Mondja el nekünk, hogy mi nem tetszett ebben a bejegyzésben/részben?

Megosztanád?