Megosztanád?
0
(0)

Eugenio Cubanóval együtt felkeresi Carlost a lakásán.

Eugenio Cubanóval együtt felkeresi Carlost a lakásán. Megfenyegeti a férfit, ugyanakkor közli az orvossal, hogy amennyiben a “cégéhez” akar tartozni, jól megfizeti a szolgálatait. Carlos elfogadja az ajánlatot. José Luis haldoklik, mivel különleges vérre lenne szüksége, csak az menthetné meg az életét. Jaqueline segítségével megtalálják Fernandát, akinek azonos a vércsoportja a sebesülttel. A fiatalokról szóló történet középpontjában Fernanda (Alejandra Ávalos) áll, aki pszichológusként dolgozik egy drogelvonó klinikán. Itt találkozik a helyi gimnázium irodalomtanárával, José Luisszal (Arturo Peniche). Egymásba szeretnek, de nem sejtik, hogy ezzel milyen lavinát indítanak el. José Luis sötét titkot rejteget. A hírhedt és gonosz drogkereskedő, Eugenio de la Pena (José Carlos Ruiz) szemet vetett Fernandára, s csakhamar megtudja vetélytársa, Jose Luis titkát. Eugenio megzsarolja Fernandát: börtönbe juttatja Jose Luist, ha nem lesz a felesége.

Sonadoras – Szerelmes álmodozók 66. rész

2023. december 1., péntek

Fernanda

Fernanda apjának műtétje nem sikerül, és a férfi kómába esik. Fernanda nagyon szomorú, és nem tudja, mit tegyen. José Luis támogatja őt, és azt mondja neki, hogy mindig mellette lesz.

Eugenio

Eugenio örül, hogy Fernanda apja meghalt, mert így végre Fernanda is az övé lesz. Fernanda azonban nem hajlandó vele lenni, és elhatározza, hogy bosszút áll rajta.

Lucia

Lucia féltékeny lesz Veronikára, mert úgy érzi, hogy José Luis Veronikát kedveli. Lucia megpróbálja elcsábítani José Luist, de a férfi nem adja be magát.

Gerardo

Gerardo félreérthető helyzetben találja Emiliat és Enrique-t. Gerardo azt hiszi, hogy Emilia Enrique-t csókolja, és nagyon dühös lesz. Emilia megpróbálja megmagyarázni a helyzetet, de Gerardo nem hisz neki.

Emilia

Emilia nagyon szomorú, mert Gerardo nem hisz neki. Enrique megpróbálja vigasztalni őt, és azt mondja neki, hogy mindig mellette lesz.

Enrique

Enrique úgy érzi, hogy Emilia iránti érzései egyre erősebbek lesznek. Enrique nem tudja, hogy mit tegyen, mert tudja, hogy Emilia Gerardo barátnője.

Következtetés

A 66. részben Fernanda apja meghalt, Eugenio örül ennek, Fernanda azonban nem hajlandó vele lenni. Lucia féltékeny lesz Veronikára, Gerardo félreérthető helyzetben találja Emiliat és Enrique-t, Emilia szomorú, Enrique pedig nem tudja, hogy mit tegyen.

Lehetséges folytatások

A 67. részben várhatóan Fernanda bosszút áll Eugenión, Lucia tovább folytatja a Gerardo iránti udvarlást, Gerardo megpróbálja megbocsátani Emiliának, Emilia pedig megpróbálja eldönteni, hogy Enrique-t vagy Gerardo-t szereti.

Hogy tetszett?

Kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen az első, aki értékeli ezt a bejegyzést/részt.

Köszönjük értékelését!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy ez a rész/bejegyzés nem tetszett az Ön számára!

Javítsuk ezt a hozzászólást!

Mondja el nekünk, hogy mi nem tetszett ebben a bejegyzésben/részben?

Megosztanád?