Megosztanád?
5
(3)

Yildiz vendégül látja Julia-t, Dogan-t és Engin-t, hogy megpróbálja felkelteni Engin érdeklődését a hölgy iránt.

Yildiz vendégül látja Julia-t, Dogan-t és Engin-t, hogy megpróbálja felkelteni Engin érdeklődését a hölgy iránt. Kumru helyzete egyre csak romlik, miután Selim egyre kevésbé képes türtőztetni magát a lány hazugságai miatt. Ender nagyszabású eseményt tart Dogan szállodájában, ahol bejelentésén túl váratlan fordulatot is tartogat az este.

Tiltott gyümölcs 6. Évad 49. Rész

Yildiz és Engin

Yildiz meghívja Engint, Juliat és Dogant vacsorára, hogy megpróbálja felkelteni Engin érdeklődését Julia iránt. A vacsora jól indul, de Yildiz kezdi elveszíteni a türelmét, amikor Engin és Julia csak beszélgetnek, és nem mutatnak egymás iránt semmiféle érdeklődést. Végül Yildiz rájön, hogy Engin nem Julia iránt érdeklődik, hanem ő iránta.

Kumru és Selim

Kumru helyzete egyre rosszabbodik, ahogy Selim egyre kevésbé képes türtőztetni magát a lány hazugságai miatt. Kumru megpróbálja elrejteni Selim elől a titkát, de egyre nehezebb lesz. Végül Selim rájön, hogy Kumru hazudott neki, és nagyon dühös lesz.

Ender

Ender nagyszabású eseményt tart Dogan szállodájában, ahol bejelentést tesz, hogy eladja a vállalatát. Az eseményen részt vesznek a vállalat vezetői és alkalmazottai, valamint Ender barátai és családja. Ender bejelentése meglepetést okoz a jelenlévőknek, és mindenki tudni akarja, hogy miért döntött így.

Végső gondolatok

A 49. rész izgalmas és fordulatos volt. Yildiz és Engin kapcsolatában újabb fordulat következik be, Kumru helyzete egyre rosszabbodik, és Ender bejelentése meglepetést okoz. A következő részben várhatóan tovább fokozódik a feszültség a főszereplők között.

Hogy tetszett?

Kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt!

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok száma: 3

Eddig nincs szavazat! Legyen az első, aki értékeli ezt a bejegyzést/részt.

Köszönjük értékelését!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy ez a rész/bejegyzés nem tetszett az Ön számára!

Javítsuk ezt a hozzászólást!

Mondja el nekünk, hogy mi nem tetszett ebben a bejegyzésben/részben?

Megosztanád?