Megosztanád?
0
(0)

Az orvos felesége meglátogatja Julietát és Carlost, és a szokásos botrány közepette közli Julietával, hogy Carlosnak egy vasa sincs.

Az orvos felesége meglátogatja Julietát és Carlost, és a szokásos botrány közepette közli Julietával, hogy Carlosnak egy vasa sincs. Később megjelenik Julieta apja is, aki azt szeretné, ha a lánya visszatérne a családjához. Julieta bejelenti, hogy szereti Carlost, és amint a férfi elválik, hozzámegy feleségül. A fiatalokról szóló történet középpontjában Fernanda (Alejandra Ávalos) áll, aki pszichológusként dolgozik egy drogelvonó klinikán. Itt találkozik a helyi gimnázium irodalomtanárával, José Luisszal (Arturo Peniche). Egymásba szeretnek, de nem sejtik, hogy ezzel milyen lavinát indítanak el. José Luis sötét titkot rejteget. A hírhedt és gonosz drogkereskedő, Eugenio de la Pena (José Carlos Ruiz) szemet vetett Fernandára, s csakhamar megtudja vetélytársa, Jose Luis titkát. Eugenio megzsarolja Fernandát: börtönbe juttatja Jose Luist, ha nem lesz a felesége.

Sonadoras – Szerelmes álmodozók 67. rész

Fő események

  • Fernanda bosszút áll Eugenión. Fernanda felkeresi Eugeniót, és elárulja neki, hogy tudja, hogy ő a fia gyilkosa. Eugenio megpróbálja megölni Fernandát, de a lány megmenekül.
  • Lucia is bosszút akar állni Fernandán. Lucia Fernanda miatt veszítette el a munkáját, és elhatározza, hogy bosszút áll rajta.
  • Gerardo és Emilia kapcsolata válságba kerül. Gerardo nem hisz Emilianak, amikor az azt állítja, hogy Enrique csak barátja.
  • Afonso és Bernardo kapcsolata szorosabbá válik. Afonso és Bernardo egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és úgy tűnik, hogy egyre erősebbé válik a kapcsolatuk.

Részletes összefoglaló

A rész elején Fernanda felkeresi Eugeniót, és elárulja neki, hogy tudja, hogy ő a fia gyilkosa. Eugenio megpróbálja megölni Fernandát, de a lány megmenekül.

Lucia is bosszút akar állni Fernandán. Lucia Fernanda miatt veszítette el a munkáját, és elhatározza, hogy bosszút áll rajta. Lucia Fernanda közeli barátnőjét, Veronikát veszi célba. Lucia megpróbálja Fernanda és Veronika kapcsolatát tönkretenni.

Gerardo és Emilia kapcsolata válságba kerül. Gerardo nem hisz Emilianak, amikor az azt állítja, hogy Enrique csak barátja. Gerardo úgy érzi, hogy Emilia megcsalta őt, és nem tudja, hogyan továbblépjen.

Afonso és Bernardo kapcsolata szorosabbá válik. Afonso és Bernardo egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és úgy tűnik, hogy egyre erősebbé válik a kapcsolatuk. A két férfi egyre több időt tölt együtt, és egyre jobban megismerik egymást.

Lehetséges folytatások

A következő részben várhatóan Fernanda tovább folytatja a bosszúhadjáratát Eugenión. Lucia is tovább próbálja Fernanda életét megnehezíteni. Gerardo és Emilia kapcsolata tovább romlik, és a két fiatal között végleg véget érhet a szerelem. Afonso és Bernardo kapcsolata pedig egyre szorosabbá válhat, és a két férfi között akár szerelem is szövődhet.

Hogy tetszett?

Kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen az első, aki értékeli ezt a bejegyzést/részt.

Köszönjük értékelését!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy ez a rész/bejegyzés nem tetszett az Ön számára!

Javítsuk ezt a hozzászólást!

Mondja el nekünk, hogy mi nem tetszett ebben a bejegyzésben/részben?

Megosztanád?