Megosztanád?
5
(2)

Caner elszólja magát Kumru előtt Selim és Zeynep barátságáról, ezzel kivívva a lány haragját. Julia Dogan kérésére meglátogatja Yilldiz-t, ám nem jár szerencsével. A kórház lejárató hadművelete megkezdődik, Selim páciensek hiányában képtelen a munkáját végezni. Dogan nagy lépést tesz, hogy Yildiznek bizonyítsa szerelmét.

A rész legfontosabb eseményei

  • Yildiz és Engin titkos házasságot kötnek.
  • Kumru elárulja Endernek, hogy Selim és Zeynep találkozgatnak.
  • Ender megpróbálja megölni Yildizet.

Részletes összefoglaló

A rész elején Yildiz és Engin elhatározzák, hogy összeházasodnak. A két fiatal úgy dönt, hogy titokban tartják a házasságukat, mert tudják, hogy a családjuk nem fogja jó szemmel nézni.

Kumru megtudja, hogy Selim és Zeynep találkozgatnak. Kumru nagyon dühös lesz, és elhatározza, hogy megbosszulja magát. Kumru elmegy Enderhez, és elárulja neki, hogy Selim és Zeynep találkozgatnak.

Ender nagyon dühös lesz, amikor megtudja, hogy Selim és Zeynep találkozgatnak. Ender úgy dönt, hogy megöli Yildizet, hogy megakadályozza, hogy Selim Zeynephez menjen feleségül.

A rész végén Ender megtámadja Yildizet. Ender késsel szúrja meg Yildizet, és Yildiz életveszélyes állapotba kerül.

Lehetséges folytatások

A következő részben várhatóan Yildiz életveszélyes állapotban kerül kórházba. Engin megpróbálja megmenteni Yildizet, de a helyzet nagyon kritikus. Kumru bűntudatot érez, amiért elárulta Yildizet. Ender pedig retteg a tette következményeitől.

Végső gondolatok

A 52. rész egy fordulatos rész volt, amelyben több fontos esemény is történt. Yildiz és Engin összeházasodtak, Kumru elárulta Endernek, hogy Selim és Zeynep találkozgatnak, és Ender megpróbálta megölni Yildizet.

Hogy tetszett?

Kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt!

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok száma: 2

Eddig nincs szavazat! Legyen az első, aki értékeli ezt a bejegyzést/részt.

Köszönjük értékelését!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy ez a rész/bejegyzés nem tetszett az Ön számára!

Javítsuk ezt a hozzászólást!

Mondja el nekünk, hogy mi nem tetszett ebben a bejegyzésben/részben?

Megosztanád?